قیمت و خرید دستگاه مالش چای | OkChay
بنابراین آنها شروع به تهیه زمین در منطقه آسام هند کردند تا هرکسی که مایل به پرورش چای می باشد به این منطقه برود و یک نوع چای خاص تولید چای مخصوص قهوه خانه چیست ؟ کنند. چای های چیده شده در این روش هنگامی که خیسانده شوند، برگ های خرد شده به سرعت رنگ های تیره و تیره را آزاد می کنند. در مقابل، برگ های کامل اغلب تا زمانی که بیش از یک بار دم نشده باشند، طعم و رنگ کامل خود را آزاد نمی کنند. چای بعد از عملیات تولید، درجه بندی می شود و به انواعقلمی،شکسته،باروتیوچای شکریتقسیم می گردد. در موقع اکسیده شدن تانن همزمان با زیاد شدن رنگ ، بوی علفی و رنگ سبز آن از بین می رود .
- به این صورت که برگ ها روی صفحه داغی تحت فشار قرار می گیرند، در نتیجه بسیار صاف و درخشان می گردند.
- چای سی تی سی “CTC” در واقع روشی نوین برای پردازش برگ های چای به حساب میاد که برای تهیه یک نوع چای سیاه استفاده می شود.
- (موارد دیگر برای چای گیاهی که در آن از واژه «چای» استفاده نمیشود «جوشانده»، «دم کرده گیاهی» و «دمنوش» است).
- بر اساس افسانهای یکی از سالکان در کوه چای مشغول مراقبه بوده؛ ولی دائم چشمهایش بسته میشده.
- گلیسیرین موجود در این فراورده یک نرمکننده بسیار قوی بوده و ویتامین E موجود در این محصول آنتیاکسیدانی قوی بوده و از تشکیل رادیکالهای آزاد جلوگیری مینماید.
چای سبز غنی از ویتامین C، کم کافئین و طعم متنوعی را ارائه میدهد ،در چین، چای سبز غالباً در دیگ های بسیار بزرگی تفت داده و سپس با دست به سبک های مختلفی پیچیده می شوند، (پیچ خورده، صاف، موجدار یا گوله شده). در ژاپن ، برگهای کنده شده را به سرعت روی یک سینی بامبو روی آب یا در دستگاه بخار، بخار داده و شکلدهی آنها را آسان میکنند. اگه عاشق چای هستید، باید اطلاع داشته باشید که انواع چای از برگ یک گیاه به نام کاملیا سیننسیس تهیه میشه و دلیل تفاوت انواع چای در تهیه شدن از گیاهان مختلف نیست. پس چطور طعم، عطر و رنگ چای میتونه اینقدر متنوع باشه؟ چطور از یک برگ، هم چای سفید با طعمی لطیف و شیرین هم چای سیاه با طعمی قوی و تلخ تهیه میشه؟ نحوه تولید چای تعیین میکنه چه نوع چایی با چه خوصوصیاتی بدست بیاد. فرآوری چای مراحل مختلفی داره، که هر کدام روی طعم، عطر و رنگ این نوشیدنی تاثیر میذاره. در متن زیر مراحل مختلف تولید چای رو توضیح دادیم؛ اگه به تهیه چای در خانه علاقه دارید روش مشابهی با این مراحل رو باید درخانه شبیه سازی کنید.
هدف از این مرحله شکستن دیواره های سلولی در برگ و تسهیل مرحله بعدی یعنی اکسیداسیون است. ترویر یا محیط رشد چای می تواند یکی از اساسی ترین منابع تعیین کننده طعم چای باشد. همانطور که طعم یک انگور که در ایران کشت میشود از همان نوع انگور که در فرانسه رشد میکند، متفاوت است. تغییرات در آب و هوا، خاک، یا حتی پوشش گیاهی اطراف می تواند به طور نامحسوسی برگ را تغییر دهد و باعث طعم و مزه چای شود. گیاه کاملیا سیننسیس باید به عنوان اولین قدم در تهیه چای رشد و برداشت شود. شرایط رشد و روش های برداشت می تواند تأثیر زیادی در طعم چای تمام شده داشته باشد.
✅گواهینامه معتبر ایکاد آکادمی با مجوز خانه صنعت، معدن و تجارت و دارای کد رجیستری و قابلیت استعلام (40000تومان)
همچنین می توانید برگ های چای را روی قفسه هایی از بامبو یا نی بافته شده پخش کنید تا در آفتاب یا با استفاده از هوای گرم خشک شود. مجدداً، برگ ها باید به هم زده شوند تا از خشک شدن یکنواختشان اطمینان حاصل شود. اگرچه به طور سنتی چای سبز به صورت دستی تهیه می شد اما این فرآیند در ژاپن کاملاً مکانیزه شده است.
✅گواهینامه های قابل دریافت پس از موفقیت در دوره آموزشی فرآوری و بسته بندی انواع چای: