دریچه هوای سقفی به انواع دریچه گرد، تایلی و چهارگوش در سایزهای متفاوت تقسیم شده است. دریچه سقفی یکی از انواع دریچه هواست که برای کنترل کردن مسیر حرکت هوا و جلوگیری کردن از ایجاد آشفتگی در کانال ورودی و خروجی هوا مورد استفاده قرار می گیرند. از دریچه هوای سقفی برای کنترل هوای رفت سیستم های شوینده هوا (یا ایر واشر)، کولر آبی، زنت یا هواساز به صورت نصب زیر سقف محل مورد استفاده قرار می گیرد. برخی دریچه های سقفی به صورت دمپردار و برخی دیگر بدون دمپر مورد استفاده قرار می گیرند.
دریچههای ساخته شده از جنس چوب یا ورق MDF زیبایی خاص به محیط داخلی ساختمان بخشیده و هارمونی بین دریچه هوا با دیگر وسایل با ظرافت ساختمان را فراهم خواهد کرد. با بهرهگیری از متدهای ویژه از لانهگزینی حشرات در بدنه چوبی دریچه هوای سقفی جلوگیری شده و برای ساختمان با کاربری و زیبایی ویژه بسیار مناسب هستند. همچنین در جهت استفاده کاربردی از این دریچه، اماکن نصب انواع مبدل در ورودی انشعاب نیز وجود دارد.
دریچه سقفی چهار گوش پره هلالی شاهرخی مدل SH.SDI.T-18 *18
گردش ثابت هوا به صورت افقی بهدلیل وجود پرههای هممرکز و متوالی سبب افزایش کیفیت دریچه هوای چهارگوش شده است. دریچه سقفی تایلی با دریچه گرد برجسته بوسیله یک رابطِ گرد به لاینِ اصلیِ کانال هوا متصل میشود. از دریچه سقفی تایلی با دریچه گرد برجسته هم برای سیستم رفتِ هوا(دمِش) و هم سیستم برگشتِ هوا(مکِش) بکارگیری می شود. دریچه سقفی چهارطرفه از پرکاربردترین دریچه های سقفی می باشد.این نوع دریچه سقفی بنا به ساختارِ متقارنِ خود باعثِ تعدیلِ پرتابِ هوا به کلیه جهاتِ دریچه می شود.
از دریچه مشبک با توجه به سیستم تهویه مطبوع هم به صورت دمپردار و هم به صورت بدون دمپر استفاده می شود. دریچه های مشبک به صورت یک طرفه و چند طرفه با پره های ثابت 90 درجه یا 45 درجه دریچه سقفی تولید می شوند. این مدل از دریچه هوا به صورت دایرهای شکل و مدور بوده که هوای خروجی را به صورت 360 درجه در محیط پخش خواهد نمود. دریچه هوای گرد سقفی در دو حالت برجسته و تخت برای مشتریان تولید شده و جلو خاصی به محیط نصب شده القاء خواهد کرد. از این دریچه بیشتر در ساختمان مسکونی، تجاری، بیمارستانی و با رطوبت بالا استفاده شده و بر حسب محل نصب امکان ساخت آن در اندازه و متریال مناسب وجود دارد.
دو طرفه
دریچه سقفی چهارگوش با پره های ثابت شاهرخی
مواردی که اشاره شد مهم ترین انواع دریچه های سقفی می باشند؛ اما دریچه های هوای سقفی انواع متنوع و مختلف دیگری نیز دارد. به عنوان مثال می توان به دریچه سقفی مشبک (بی فریم و با فریم)، تایلی گرد، صفحه ای، خطی، مربعی و دیگر انواع اشاره کرد. دریچه هایی که هوای سقف را باز می کنند معمولا دریچه های سقفی نامیده می شوند.
دریچه برگشت پره Z
یعنی اگر اندازه یک دریچه سقفی تایلی 60×60 باشد، قیمت آن بر اساس اندازه 55×55 محاسبه میشود. دریچه سقفیاین نوع دریچه نیز برای هوای رفت سیستم های هواساز، ایرواشر، زنت و کولر آبی مورد استفاده قرار می گیرد، اما به صورت نصب زیر سقف. دریچه های سقفی به صورت 4 طرفه، 3 طرفه، 2 طرفه و همچنین 1 طرفه با پره های ثابت تولید می شوند. خرید دریچه سقفی سه طرفه و اطلاع از قیمت آن میتوانید از طریق شماره های ثبت شده در سایت،با ما تماس بگیرید. جهت پخش یکدست، مطبوع و حفظ جریان هوا در سیستم تهویه، سرمایش و حرارتی نیازمند دریچه هوای سقفی مناسب خواهید بود. از این مدل از دریچه سقفی در ساختمانهای با سقف کمتر از چهار متر استفاده شده و در زمره زیبا و پرمصرفترین دریچههای هوا قرار دارد.
- دریچه های سقفی چهارگوش را می توان در تایل آرمسترانگ نیز استفاده کرد.
- همچنین در صورت بروز هرگونه سوال جدید آن را از طریق بخش نظرات همین مطلب یا از طریق برنامه واتس آپ با ما در میان گذاشته و به جواب مناسب خود برسید.
- در صورت نیاز مشتری و کاهش اتصالات امکان تولید پلنیوم باکس همراه با دریچه هوای سقفی وجود داشته و بسیاری از معماران ساختمانی از این مدل دریچه سقفی بهره خواهند برد.
- زمانی از دریچه سقفی تهویه هوا استفاده می شود که کانال ها به شکل افقی در ساختمان ها نصب شده باشد و دهانه کانال از سقف های کاذب به بیرون ارتباط پیدا کند.
- دریچه سقفیِ تایلی بدون فریم بوسیله یک باکس که در پشت آن تعبیه می گردد توسط یک رابط از کانال فلکسیبل به لاینِ اصلیِ کانال هواساز متصل می گردد.
دریچه های سقفی در انواع مدلهای گرد، چهار گوش و خطی طراحی و تولید میشوند. زمانی اقدام به خرید دریچه های سقفی خواهید داشت که شرایط را به خوبی بررسی نمایید و قابلیت نصب این دریچه وجود داشته باشد. نام دریچه هوا سقفی برای سیستم های سرمایشی و گرمایشی و انواع دستگاه ها تهویه بکار برده می شود. این نوع دریچه سقفی درجه یک در دو مدل کلاف عریض و کلاف باز و در ابعاد مختلف عرضه و تولید می شود. تنها دو تفاوت بین این دو مدل وجود دارد، تنها تفاوت این است که فقط در چارچوب آنها وجود دارد. دهانه های با نیمرخ پهن در انحصار ابعاد هستند، زیرا دریچه سقف باید 7 سانتی متر بزرگتر از ابعاد پشت دهانه باشد.