مشاور دستیار رئیسجمهور هم در سرمایهگذاری و طرحهای خاص با اشاره به ضرورت گسترش عدالت آموزشی در مناطق کمتر برخوردار، بر تحقق نهضت ملی برای توسعه فضاهای آموزشی تأکید کرد و گفت: بهرهگیری از ظرفیت بینظیر خیرین و مردم محور اصلی تحقق این هدف ملی است که باید دنبال شود.
وی گفت: عدالت در فضای آموزشی یکی از برنامههای دولت چهاردهم است و دکتر پزشکیان شخصا این مورد را پیگیری میکند.
وی گفت: ۱۹۰ مدرسه شامل ۱۰۶ مدرسه سنگی، ۶۰ مدرسه کانکسی، شش مدرسه تخریبی و ۱۸ مدرسه نیمه تمام وجود دارد که تا پایان شهریور ماه امسال مدارس جدید جایگزین برخی از آنها شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در همین زمینه می گوید که برنامه ریزی لازم برای جایگزینی ۱۹۰ مدرسه سنگی، کانکسی و تخریبی فضاهای آموزشی استاندارد تا پایان شهریور انجام شده است.
رحمانی با بیان اینکه رئیس جمهور با حضور در استانها این طرح را دنبال میکند و باید از ظرفیت شرکتها، خیرین، دستگاهها و مردم برای اجرای عدالت در حوزه آموزش استفاده شود افزود: با همافزایی بین دولت، خیرین و بخش خصوصی، میتوان در آیندهای نزدیک گامهای مؤثری برای حذف مدارس سنگی و کانکسی برداشت و عدالت آموزشی را از شعار به عمل تبدیل کرد.
استاندار با اشاره به برگزاری منظم جلسات نهضت عدالت در فضاهای آموزشی گفت: در زمینه نهضت عدالت آموزشی، کیفیتبخشی و ارتقای شاخصهای آموزشی، فعالیتهای خوب و اثربخشی در سطح استان انجام گرفته است.
مشاور دستیار رئیسجمهور همچنین با تأکید بر نقش مهم خیرین مدرسهساز در توسعه فضاهای آموزشی، تصریح کرد: استفاده از ظرفیت بیبدیل خیرین در استان، باید محور اصلی برنامهها باشد و دولت نیز با ارائه تسهیلات و حمایتهای حقوقی و مالی، این مشارکت مردمی را تقویت خواهد کرد.